Természettudományi Labor

Rólunk írták

Magas színvonalú természettudományos laboratórium kialakítását kezdték meg a csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumban. A csepeli önkormányzat a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtal közösen támogatást nyertek „A természettudományos oktatás módszertanának és eszközrendszerének megújítása a közoktatásban (Öveges Program)” című felhívásra benyújtott projektre, amely a Jedlik Ányos Gimnázium fejlesztését jelölte ki.

Magas színvonalú természettudományos laboratórium kialakítását kezdték meg a csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumban.

A csepeli önkormányzat a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtal közösen támogatást nyertek „A természettudományos oktatás módszertanának és eszközrendszerének megújítása a közoktatásban (Öveges Program)” című felhívásra benyújtott projektre, amely a Jedlik Ányos Gimnázium fejlesztését jelölte ki.

A sikeres pályázatnak köszönhetően megújul a gimnázium harmadik emeletén található természettudományi labor. A több mint 300 millió forintnyi uniós támogatással megújuló és kibővülő laborral, valamint a hozzá tartozó megújult kiegészítő helyiségekkel a gimnázium modern természettudományos oktatási és módszertani központtá válik. Ez együttműködési lehetőséget is biztosít további 10 kerületi általános iskolának a korszerű természettudományos kísérletek és programok elvégzésére, hiszen az új laborban ők is tanórákat hallgatnak a közeljövőben.

(ittlakunk.hu)